Гаврилюк Лариса Дмитрівна.  Спеціалізована школа № 7 ім.  М.Т. Рильського м. Києва


Меню сайту

Наш дружний і веселий 1-А клас!

Кодекс честі нашого класу

Правила поведінки

Форма входу
Наша школа


Сайт спеціалізованої школи №7 ім. М.Т.Рильського


Покликання бути вчителем

Перемога в номінації "Учитель року"

Перший раз у перший клас


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів



Батькам


Поради школярикам

Поради класовода батькам

Батькам другокласників


Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 09:00

Головна » 2014 » Грудень » 12 » Детская афиша на 13-14 декабря
16:05
Детская афиша на 13-14 декабря

Детская Афиша на 13-14 декабря

Декабрь – месяц активный, недели летят одна за другой, и с такой скоростью мы быстро «прилетим» к Новому году и Рождеству. Но, не забываем получать удовольствия от ожидания праздника тоже!

В этом месяце в столице происходит множество интересных мероприятий, которые вы можете с удовольствием посетить всей семей.

Волшебных выходных!

Мастер-класс по изготовлению ёлочных игрушек в ресторане «Блинофф»

Ресторан «Блинофф» собирает друзей на предновогодний мастер-класс, на котором наши юные участники смогут задекорировать в технике декупаж настоящие елочные шары.

Когда:воскресенье, 14 декабря, 12-00-15-00

Адрес:Мельникова, 83Д

Стоимость участия- 50 грн.

Регистрация юных сладкоежек и их родителей для участия в мастер-классе по телефону: 050 417 41 11.

Андреевские вечерницы в «Парке Киевская Русь»

В эти выходные начинается программа «Зимняя сказка в Древнем Киеве», которая продлится более месяца. И честь перерезать символическую ленту и открыть программу вместе с князем выпадет гостям «Парка Киевская Русь», которые носят имя Андрей.

Главным действом театрализованной программы станет премьера спектакля «Сказание о мудрости князя Владимира Ясно Солнышко». Таинственная мистерия поведает древнюю легенду о княжеских сыновьях и их ожесточенном противостоянии в борьбе за власть

Также, во время Андреевских вечерниц посетители Парка смогут принять участие в старинных играх «выбивалка» и «городки», помериться силой с непобедимым богатырем в «Древнерусском армреслинге», покататься на санях, запряженных лошадьми из Княжеской конюшни, провести фотосессию в исторических костюмах.

Когда:13-14 декабря

Адрес:с. Копачов Обуховского района. Добраться можно маршрутными автобусами от ст. м. Выдубичи.

Стоимость билетов– 100 грн., пенсионеры – 50 грн, дети школьного возраста – 30 грн, дошкольники – бесплатно.

Игра-квест для детей в Национальном художественном музее Украины

13 декабря (суббота) в 13:00 приглашаем детей от 6 до 10 лет познакомиться с художественным музеем с помощью игры-квеста «Музей для детей!». Участники квеста будут единой детской командой разгадывать шифры и загадки, решать задания, открывать тайны картин и скульптур, а также отвечать на каверзные вопросы ведущего. Квест создан для детей, поэтому родители во время игры могут самостоятельно посетить экспозицию музея или забрать ребенка через 45-60 минут, после старта квеста. 

Где:Национальный художественный музей Украины, ул. Грушевского, 6

Когда:13 декабря (суббота) 2014 год

Стоимость:60 грн. (1 участник) 

Телефон для справок:(097) 818-11-18

Мастер-класс «Шьем Рождественского оленя!»

Во время занятия дети пройдут все этапы создания handmade игрушки: научатся работать с тканями, делать выкройку, шить, набивать и декорировать рождественского оленя Рудольфа, который станет замечательным украшением вашего жилища или новогодней ёлки. Для детей старше 7 лет.

Где:Антикафе «Бергамот», ул. Смоленская, д.3, вход со двора.

Когда:14 декабря (воскресенье) 2014. 

Продолжительность занятия: 90 мин. 

Стоимость участия:Ребенок – 80 грн. Взрослые (без участия в мастер-классе) – по условиям анти-кафе – 12 грн./час (кофе/чай в неограниченном количестве) 

Телефон для справок: (097) 818-11-18. 

Разрисуй печеньку вместе с Аромой

Юля Пастушенко, пряничная фея из Кондитерский Домъ "Парфе" научит маленьких гостей Аромы как разукрашивать имбирные пряники. Печеньки, украшенные детскими ручками - самое вкусное праздничное угощение.

 

Место: Aroma espresso bar, ул. Мечникова, 3

Время:12:00, 14 декабря 2014

 

Субота, 13-е грудня

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей на юнацтва

вистава «Музичні класики -2».

Під час вистави буде здійснено подорож чарівним світом оперного мистецтва, глядач матиме змогу познайомитися із цікавими фактами з історії опери, відвідати найкращі театри світу. У доступній інтерактивній формі, відбудеться знайомство з невід’ємною частиною будь-якої оперної вистави – партитурою, а провідником у цій подорожі буде геніальний композитор Моцарт. Дізнатися більше можна тут.

У Національній опері України

вистава «Білосніжка і семеро гномів».

Скільки поколінь виросло на цій чудовій казці, яку написали брати Грімм багато років тому! Сюжет її відомий всім із дитинства: жила-була принцеса Білосніжка, у якої була зла мачуха-королева. Мачуха вважала себе найкрасивішою жінкою в світі, і розлютилася, коли дізналася, що її падчерка краща за неї. Підступна мачуха вирішила позбавитися своєї суперниці, наказавши мисливцеві відвести Білосніжку в ліс і вбити її. Але рука мисливця не піднялася на безневинну дівчину – він відпустив Білосніжку, залишивши її саму в страшному лісі. Блукаючи лісом, Білосніжка натрапила на дім, в якому жили семеро гномів і потоваришувала з ними. Дізнавшись про це, мачуха, переодягнувшись в стару жебрачку, дісталася будинку гномів, підстерегла Білосніжку і пригостила її отруєним яблуком. Дівчина скуштувала шматочок і впала як мертва. Але казка не була б казкою, якби на цьому все закінчилося. Білосніжку розбудить від вічного сну поцілунок прекрасного принца. Дізнатися більше можна тут.

У Театрі на Липках

вистава «Не хочу бути собакою»

В тридев’ятому господарстві, в тридев’ятому дворі, жили собі, були собі Півень та Кіт, і працювали кожен на своїй посаді. Півень – півнем, Кіт – котом. Одного ранку двір облетіла звістка, що з’явилося вакантне місце собаки, до якого додається шикарна будка та яскравий ланцюг. Почали Кіт та Півень зазіхати на таку привабливу посаду. Та ось з’являється у дворі справжня Собака, і, здається, все зараз стане на свої місця. Але згодом Півень та Кіт з’ясовують, що вона втекла від свого жорстокого хазяїна, і, шукаючи для себе іншого призначення, твердо вирішила вже ніколи не бути Собакою. Дізнатися більше можна тут.

У Київському театрі ляльок

вистава "Попелюшка".

Що таке щастя? Герої цієї казки розуміють його кожен по-своєму. Якщо для Попелюшки, Феї, Принца і навіть Короля щастя – це робити добрі вчинки. Щоб усім-усім було добре. І зовсім інакше щастя розуміють Мачуха та її доньки. Вони живуть виключно для себе. Їх кредо-вигода! Проте добрі вчинки завжди знайдуть відгук у серцях людей. Це норма життя справедливого суспільства. Детальніше про виставу можна дізнатися тут.

Неділя, 14-е грудня

У Національній опері України

вистава «Лускунчик».

Чарівна та казкова історія про кохання та злі чари. Надзвичайна постановка на музику Петра Чайковського. Дізнатися більше можна тут

 

У Національному театр Івана Франка

вистава «Бременські музиканти».

Вистава на дві дії. Знайома з дитинства історія про співочих тварин та норовливу принцесу. Дізнатися більше можна тут.

 

 

 

 

 

Переглядів: 726 | Додав: ТАША | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz